Імміграція до Манітоби
-
Афідевіт -- це переклад особи, що дала клятву (а ля нотаріус). То в плані перекладу-- це , як нотаріус. ПС. Не путати з заповненням форм, де потрібен реальний нотаріус.
-
Одразу тоді залечу з питанням)) Зараз шукаю, де перекласти, і на сайті бюро перекладів пишуть, що пропонують нотаріальний аффідевіт, але це ж щось не те, так? З їх пояснення, у мене складається враження, що потрібно прийти особисто до нотаріуса, це мені зовсім не підійде
-
Підкажіть, будь ласка. Я жила у Польщі з серпня 2022, а працювати почала аж в кінці вересня і до лютого 2023. Мені ставити статус worker з серпня чи з вересня? Тоді який статус ставити за серпень місяць? Перед був звичайний без статусу UKR. Я переїхала з іншої країни, де жила рік.
-
Доброго дня скажіть будь ласка у формі IMM5669, мене цікавлять питання 6 і 7 , якщо чоловік воював як потрібно правильно відповісти? Буду вдячна за відповідь.🙏
-
Вітаю. Чи є у когось досвід, як (не через імейл) звʼязатись з запитанням просто отримання номінації (термін)?
-
Якщо дитина родилася в Канаді, то її в депедентс не добавляти, а лише дати інформацію при заповнюваною форм дружини і чоловіка?
-
Так
-
Пан Вес, допоможіть будь ласка .Я по відео дивлюсь на те як заповнювати дані про роботу і не знаю як правильно? якщо працюєш на двох роботах то виходить дата на даті це ок? І ще декрет вказувати unumployed чи вказувати рік праці то що була на maternity leave ? Дякую
-
Воно вам відповіли по імейлу чи телефону ? Мені б не те щоб прискорити, мені б хоча б перевірити чи не пропустили ми якихось запитів. Бо всі навколо отримали вже, навіть ті, хто пізніше подавався. І в процесі ми з серпня🙈
-
І через мейл і через форму і телефонувала
-
Термін «від 6 до 12 місяців або більше». Це те що мпнп мені відповіли
-
Ми подавались у листопаді, рік вже як
-
Ой, з червня. То я місяці переплутала))) подавались на початку березня. А ви? По якому телефону до них додзвонились?
-
Дякую