Імміграція до Манітоби
-
Пан Вес, допоможіть будь ласка .Я по відео дивлюсь на те як заповнювати дані про роботу і не знаю як правильно? якщо працюєш на двох роботах то виходить дата на даті це ок? І ще декрет вказувати unumployed чи вказувати рік праці то що була на maternity leave ? Дякую
-
Воно вам відповіли по імейлу чи телефону ? Мені б не те щоб прискорити, мені б хоча б перевірити чи не пропустили ми якихось запитів. Бо всі навколо отримали вже, навіть ті, хто пізніше подавався. І в процесі ми з серпня🙈
-
І через мейл і через форму і телефонувала
-
Термін «від 6 до 12 місяців або більше». Це те що мпнп мені відповіли
-
Ми подавались у листопаді, рік вже як
-
Ой, з червня. То я місяці переплутала))) подавались на початку березня. А ви? По якому телефону до них додзвонились?
-
Дякую
-
По телефону сказали що 12 місяців. На мейл відповіли те що я написала вище. А коли ви подались? У нас статус ін процес з червня, тож серпень то ще ок
-
Щось вони нам не відповідають вже тиждень (
-
Капець, нам гріх жалітись
-
Дзвонити сенсу немає. Бо «ми не можемо відкривати анкети» «ми не можемо бачити на якому ви етапі, дивіться у своєму кабінеті», «якщо ін процес чекайте, вас розглядають» я запитала чи вплине матерніті лів «я не знаю, не можу сказати». Результативніше писати на мейл.
-
Швидко 😂😂😂😂
-
Вони тиждень тому відповіли на мій перший мейл який я відправила у кінці серпня))) То ви дуже швидко хочете))
-
Дякую)
-
Доброго вечора всім! Підкажіть будь ласка, є фото на руках з печаткою, датою виготовлення на звороті, як краще відсканувати ці фото ?
-
Добрий вечір Надумала я подавати заявку на візу собі Чоловіка і доньку вписувати в заявку не буду, лише на себе. Подумалось за питання "а чи маєте родичів громадян Канади"...відповідаючи "так" воно що, відправить мене подавати на супер-візу, чи як? Чи то просто треба буде підгрузити свідоцтво про народження/паспорт того маленького громадянина?
-
Добрий вечір На федеральний етап у additional documents додавати скани всіх документів (школа , коледж , університет , трудову книжку , пейстаби , виписки з банку за пів року , леттер оф емплоймент) , так ?