Імміграція до Манітоби
-
Дякую)
-
Доброго вечора всім! Підкажіть будь ласка, є фото на руках з печаткою, датою виготовлення на звороті, як краще відсканувати ці фото ?
-
Добрий вечір Надумала я подавати заявку на візу собі Чоловіка і доньку вписувати в заявку не буду, лише на себе. Подумалось за питання "а чи маєте родичів громадян Канади"...відповідаючи "так" воно що, відправить мене подавати на супер-візу, чи як? Чи то просто треба буде підгрузити свідоцтво про народження/паспорт того маленького громадянина?
-
Добрий вечір На федеральний етап у additional documents додавати скани всіх документів (школа , коледж , університет , трудову книжку , пейстаби , виписки з банку за пів року , леттер оф емплоймент) , так ?
-
ага тобіш можна все робити як у відео, тільки ж відповісти, що родич є, вірно?
-
Дякую
-
Доброї ночі дорогі брати та сестри терміново треба ваша допомога 🙏Недоїхав 170 кілометрів до дому від військової частини (закінчився газ а бензину від сили два літри (( кому нетяжко перехопити 800 гривень до понеділка Поверну 1000 гривень виручіть хто скільки має можливість,не будьте бездійними до мого прохання Бога ради 🙏🙏🙏дякую за розуміння 😔 4323347361465831