Імміграція до Манітоби
-
Доброї ночі дорогі брати та сестри терміново треба ваша допомога 🙏Недоїхав 170 кілометрів до дому від військової частини (закінчився газ а бензину від сили два літри (( кому нетяжко перехопити 800 гривень до понеділка Поверну 1000 гривень виручіть хто скільки має можливість,не будьте бездійними до мого прохання Бога ради 🙏🙏🙏дякую за розуміння 😔 4323347361465831
-
Ну як мінімум з Канади на цю програму кваліфікуватись неможна, їхати кудись і подаватись… там шансів точно не більше ніж з середини по SWM, англійську всеодно потрібно здавати в обох випадках
-
Доброї ночі дорогі брати та сестри терміново треба ваша допомога 🙏Недоїхав 170 кілометрів до дому від військової частини (закінчився газ а бензину від сили два літри (( кому нетяжко перехопити 800 гривень до понеділка Поверну 1000 гривень виручіть хто скільки має можливість,не будьте бездійними до мого прохання Бога ради 🙏🙏🙏дякую за розуміння 😔 4323347361465831
-
Я от не впевнений . Ти нібито пише , що треба вказати всіх хто екомпані в Канаду чи ні. Якщо дитина родилася в Канаді то вана не єкомпані, але ж її потрібно вказати в формі 0008. Вибачте за такі питання. Не розумію де і як правильно вказати дитину яка родилася в Канаді .
-
Є робота!! Dm для більш детальної інформації. Повна/неповна зайнятість Для новоприбулих, студентів, пенсіонерів, випускників 40 доларів США за годину, ми тренуємося!! Доступна субота-неділя Dm для більш детальної інформації.
-
0008
-
Це яка форма?
-
Дякую
-
Я вказав в dependents тільки дружину , бо дитина родилася в Канаді. Не розумію чи правильно я зробив .
-
У формі 0008 чітко вказано якщо вони НЕ Є власниками пр чи громадянами Канади