Імміграція до Манітоби
-
Я от не впевнений . Ти нібито пише , що треба вказати всіх хто екомпані в Канаду чи ні. Якщо дитина родилася в Канаді то вана не єкомпані, але ж її потрібно вказати в формі 0008. Вибачте за такі питання. Не розумію де і як правильно вказати дитину яка родилася в Канаді .
-
Є робота!! Dm для більш детальної інформації. Повна/неповна зайнятість Для новоприбулих, студентів, пенсіонерів, випускників 40 доларів США за годину, ми тренуємося!! Доступна субота-неділя Dm для більш детальної інформації.
-
0008
-
Це яка форма?
-
Дякую
-
Я вказав в dependents тільки дружину , бо дитина родилася в Канаді. Не розумію чи правильно я зробив .
-
У формі 0008 чітко вказано якщо вони НЕ Є власниками пр чи громадянами Канади
-
Ні Такого не має Звісно якщо ви не їдете на пів року
-
Стають розумнішими 😂
-
Підкажіть, будь ласка, якщо жили у Франції 2 міс в місцевій родині, робили документи в Канаду, не працювала, не робила ніяких документів додатково на житло чи виплати, то це візитор? Але ж фактично постійна адреса була в Україні чи ні?...це і не подорож..заплуталася🙈 Це федеральний етап
-
доброї ночі всім) теоретичне питання маю. якщо в мене є вже ПР, і я думаю сестру рідну з України забрати, щоб вона до мене переїхала, але це швидше за все буде не раніше ніж десь під кінець наступного року наприклад. я для неї робила візу ще коли по куает можна було подавати і вона дійсна до 2026 року. Сестрі вже 18. думаю чи можливо для неї буде ворк перміт зробити? або чи реально якось щоб вона ПР отримала через мене? і ще питання чи реально буде їй закінчити віддалено університет, якщо вона на заочному навчанні?
-
Привіт! Заповнюю cv на чоловіка і виникло питання. Ми коли брали loe від роботодавців його, то вони нам давали справки лише за ті періоди, коли він працював офіційно. Таким чином в нього випадає по року з кожного роботодавця (тобто він працював на кожного з них перший рік не офіційно). І от рука не підіймається в cv писати ті два роки unemployed плюс додаємо лінку на його лінкідін, де інформація правдива, але не співпадає з loe. Може в когось є якісь поради як це можна краще оформити? Чи може просто пояснення якесь прикріпити?
-
Я б вказувала як є по документах. Те що можна довести документально