Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть, будь ласка, якщо жили у Франції 2 міс в місцевій родині, робили документи в Канаду, не працювала, не робила ніяких документів додатково на житло чи виплати, то це візитор? Але ж фактично постійна адреса була в Україні чи ні?...це і не подорож..заплуталася🙈 Це федеральний етап
-
доброї ночі всім) теоретичне питання маю. якщо в мене є вже ПР, і я думаю сестру рідну з України забрати, щоб вона до мене переїхала, але це швидше за все буде не раніше ніж десь під кінець наступного року наприклад. я для неї робила візу ще коли по куает можна було подавати і вона дійсна до 2026 року. Сестрі вже 18. думаю чи можливо для неї буде ворк перміт зробити? або чи реально якось щоб вона ПР отримала через мене? і ще питання чи реально буде їй закінчити віддалено університет, якщо вона на заочному навчанні?
-
Привіт! Заповнюю cv на чоловіка і виникло питання. Ми коли брали loe від роботодавців його, то вони нам давали справки лише за ті періоди, коли він працював офіційно. Таким чином в нього випадає по року з кожного роботодавця (тобто він працював на кожного з них перший рік не офіційно). І от рука не підіймається в cv писати ті два роки unemployed плюс додаємо лінку на його лінкідін, де інформація правдива, але не співпадає з loe. Може в когось є якісь поради як це можна краще оформити? Чи може просто пояснення якесь прикріпити?
-
Я б вказувала як є по документах. Те що можна довести документально
-
Ielts pte toefl Candidates who have scheduled for their exams date massage me now for Exact questions or if you need your scores to be upgrade, or we can share leak questions and answers before your exams whatsapp number +1(815)608-6615 Text or call me +1(530) 380-2665
-
Всім доброго ранку! Є якісь ознаки в прискоренні видачі AORів зараз?
-
-
Скажіть скільки чекати новий перміт?