Імміграція до Манітоби
-
Дякую
-
В мене було тільки з підписом з України.. дали номінацію без жодних питань
-
та мені немає ніякого діла, хай роблять що хочуть. Як людина збирається підтвердити - чим і як, якщо нічого не платилося - і немає можливості ні з пенсійного взяти, ні декларацій нема, ні трудової, нічого? то який може бути proof? Що люди очікують щоб їм підказали тут? Логічно подумати - не подавати цей досвід та і все. А з точки іміграції - то я б на місці Канади перевіряла - бо люди прямо порушували закон, працюючи неофіційно.
-
Всім добрий вечір! Потроху розбираємо і заповнюємо анкету на федеральному. Виникло питання у третій формі: вказано що потрібні імена оригіналів імен. 1)Чи правильно я розумію що це стосується усіх імен - вулиць, універів, міст і тд? 2) Якщо все це треба, то як щодо вулиць/міст не українських, а польських та німецьких? Чи треба писати оригінали назв цих вулиць німецькою/польською чи достатньо перекладу на англійську?
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, якщо я дочку вказала на провінційну програму але зараз заповняю федеральну,чи потрібно її вказувати дані якщо вона не планує тут проживати? Дочці 18 років,буду вдячна за відповідь.🙏
-
Доброго вечора підскажіть будьласка можливо зараз зробити новий закордонний паспорт бо мій Закінчується через рік. Дякую
-
Дозволено мати два діючі паспорта. Можете робити
-
Знайомий подав маму ще в січні по цій програмі. Досі нічого не приходило. Інші знайомі подалися місяць назад, теж нічого.
-
А чоловікам складніше через резерв це зробити?