Імміграція до Манітоби
-
Оце читання це жах, багато хто його завалює. Чи пам'ятаєте, на яку тему у вас був текст, де треба співставити по абзацах ?
-
Оце читання це жах, багато хто його завалює. Чи пам'ятаєте, на яку тему у вас був текст, де треба співставити по абзацах ?
-
Так. Це один із текстів. Їх було декілька. І всі дуже важкі.
-
До кінця дії паспорту
-
Ще питання. Мій паспорт дійсний ще 2,5 роки, це означає, що я не можу податись на продовження ворк перміту? (ВП дійсний до червня 2025). Що робити в такому випадку?
-
В відповідях неможливо знати співпадіння з текстом 😂 Треба розуміти питання та сам текст. P.S Достатньо просто почати читати новини чи перейти з нашої соціальної мережі на англійську 👍
-
Я чекала рівно 7 місяців, а хтось за 5 тижнів отримав
-
Я почала читати цілі книжки англійською. І наче в пабліках англійських теж стараюся бути, але так боюся завалити читання(
-
А скільки приблизно чекати на новий ВП?
-
Терміном не більше дійсності паспорту
-
Не зрозуміла. Можна все одно податись на продовження ВП, але буде дійсний до кінця дії паспорту?
-
Я за 2😂
-
Тижні чи місяці?
-
Тижні
-
Візьміть кілька консультацій у репетитора по екзамену і зрозумієте стратегії розвʼязання
-
Доброї ночі , а скільки потрібно було платити за ПР по програмі для українців яка завершилась 22 жовтня ? За дорослого і дитину будь ласка ціну ,дякую 👍✌️
-
Якщо подружжя і 2 дитини , то 1210+1210+175+175 і біометрія по бажанню(170$ за сімю )
-
Щоби нормально здати reading, треба заставити себе почати все читати англійською. Новини, соц мережі, можливо змінити улюблені форуми на реддіт, інструкції / склад товарів і продуктів і т.д. Навіть не все розуміючи, просто зламати звички. Реально допомогає.
-
Елизавета, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Анжела Сайтієва, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
22 Jan 2023, 05:40
205133/237838
3 minutes ago