Імміграція до Манітоби
-
Uncle from Walmart хоче кікнути Яна з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
Ніхто вам точно не скаже. Були випадки відмов через це. Але так само офіцер може і не дивитись що ви заповнювали на куает (що скоріш за все відбувається частіше). Пишіть повно як є. У будь-якому разі краще пояснити що заповнювали на візу в екстремальних умовах ніж чому не показали якусь інформацію
-
@banofbot
-
Привет! Веду набор людей для заработка из дома! Компьютер/Телефон, Пиши в ЛС если заинтересован! 18+
-
Дякую Підкажіть ще одне Я неофіційно працював, Що з цим треба робити? Як пояснювати?
-
Саме так. Просто заповнюйте всю інформацію максимально повно та правдиво. Якщо у них будуть питання то тоді вже пояснювати будете
-
Так , в екстремальних умовах і забув вказати. Я думаю може взагалі нічого не писати , а якщо спитають то тоді пояснювати вже?
-
На номінацію не потрібно було довідок з роботи взагалі, лише поточна робота в Канаді
-
Не підкажу, не маю такого досвіду 🤷🏻♀️
-
@eNKeyey хоче кікнути Яна з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
З Канади то я загрузив довідку з роботу, а з України ні, просто написав де робив і все.
-
Чому це не потрібно? Треба за останні 5 років
-
Зрозумів Усе потрібно документами підтверджувати ? Чи описувати просто?
-
При подачі на пр немає балів. Там треба надати максимально повну інформацію про себе за останні 10 років
-
Я маю на увазі що при подачі на піар якщо не мае документального підтвердження роботи , то там просто Бали не нараховуються? Чи як це працюе?
-
Мария, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Залежно, яка це інформація. Якщо це було щось серйозне, то може бути відмова, якщо приховати навмисне.
-
Ось я і думаю як це взагалі можна пояснювати і чи взагалі треба це пояснювати?
-
Я коли заповнював анкету на куает останню роботу не вказав Тому що там таке було то працюва то не працював , як self employed. Але ж питання в тому що це не офіційно було.
22 Jan 2023, 05:40
205172/238482
44 minutes ago