Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
🔫 @rba4444 кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @Lanitalana7, @TrorinUA, @alegalyovich, @Kazantseva1403, @dimplast, @come_to_me_weirdo, @Daria_Nikon, @FromMessenger, Ihor, Наталя Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
Доброго дня, я знаходжусь на етапі очікування aor, захотілося мені змінити працю перед зимою на щось легке, я змінив працю повідомив mpnp та ircc, через декілька тижнів mpnp відписало що все ок, я був щасливий, в пʼятницю після місяця і тижня праці, мене звільняють без попередження, тому що вони найняли на моє місце сина менеджерки… Я сам винний бо хотів як легше працювати… Я подався на ei, буду писати знову mpnp ircc, питання в тому що додавати, моє roe і писати що я активно шукаю працю?
-
Можуть просто так звільнити, навіть якщо їм не подобається колір футболки, головне це notice який мені не дали, за це я на них вже написав в labor, але чи отримаю я ці гроші я хз, подивимося
-
30 днів, я працював 37
-
Краще візьміть, бо запитують часто від 5 місяців.
-
В мене чоловік в Україні працював не офіційно 2 роки,не хотіли оформлювати і все.Коли подавались на номінацію, написали, що підтвердити цей стаж не можемо, бо роботодавець не дає листа,так як працював не офіційно, але бали ми за цей стаж не клеймили. Номінацію отримали.
-
Доброго ранку, маю таке запитання? Підкажіть будь ласка, свою дочку якій 18 років,я вказувала на провінційну програму, зараз заповняю федеральну програму,чи потрібно вказувати інформацію дочки якщо вона нас не буде супроводжувати ,так як проживає в іншій країні?