Імміграція до Манітоби
-
Краще візьміть, бо запитують часто від 5 місяців.
-
В мене чоловік в Україні працював не офіційно 2 роки,не хотіли оформлювати і все.Коли подавались на номінацію, написали, що підтвердити цей стаж не можемо, бо роботодавець не дає листа,так як працював не офіційно, але бали ми за цей стаж не клеймили. Номінацію отримали.
-
Доброго ранку, маю таке запитання? Підкажіть будь ласка, свою дочку якій 18 років,я вказувала на провінційну програму, зараз заповняю федеральну програму,чи потрібно вказувати інформацію дочки якщо вона нас не буде супроводжувати ,так як проживає в іншій країні?
-
Таке питання, я не призиваю ховати інформацію, але допустимо. Вот ви не вказалі в анкеті що працювали десь 6 місяців неофіційно ( можливо це нереально визначити) і якимось чином офіцер узнав за це. Чи це 100% бан і відмова у ПР, чи може на розсуд офіцера?
-
Вас запитають, як ви жили ті 6 місяців. Таке вже писали в чаті, але там строк був більший, рік чи 2.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, подалась на федеральний. Загрузили паспорти тільки перші сторінки, зараз прочитала у чаті що потрібно було сканувати усі сторінки де відмітки є😩🤦♀️ АОР ще не отримали, чи потрібно мені якось зараз по якоїсь вебформі надіслати з поясненням ці сторінки, чи чекати вже коли почнуть розглядати? Dmytro @western9
-
Не пам’ятаю нажаль(
-
Доброго дня, питання про перебування у Польші. Мав польську робочу візу на рік, та перебував там 5 місяців. Поки ловив слот на візу в Канаду, чекав вклеювання. В цей час 3 місяці проходив навчання і місяць попрацював. Вказувати цей місяць роботи? Як правильно розписати цей час? Дякую.
-
Вітаю всіх! Маємо наступну проблему - відмова продовження WP через те що не відбулося вчасної оплати. Ми оплатили, але на наступний день після того, як минув термін. Чи може хтось порадити, що робити в такій ситуації? Дякую всім!
-
Підкажіть будь ласка у формі IMM5562 де про подорожі,чи потрібно вказувати всі роботи які були за межами України,чи це тільки подорожі рахуються?типу як travel,а не праця
-
Доброго дня. Скажіть може в когось було вже таке питання. На федеральному етапі заповнюю розділ подорожі( я проживала в Туреччині 10 років) звісно приїжджала до Україні . 18 му році змінила паспорт. Дати не памʼятаю є тількі ті що в новому. Як мені робити, писати тількі ті що в новому паспорті? Чи як?
-
Так потрібно було вже до піару посидіти на старій роботі, навіщо собі робити гірше.
-
Ну ось і результат.
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, у Personal history, форма IMM 5669, я вказую, що навчалася з 2017 по 2022 рік, і відповідно логічно, що після закінчення я починаю з 2022 року працювати, але, між тим, на літніх канікулах працювала закордоном, як це правильно вказати, щоб не було часових проміжків. Дякую