Імміграція до Манітоби
-
funny funny joke again
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html
-
До 31го грудня згідно з інформацією на офіційному сайті і то не всім, а тільки тим хто підпадає під умови цієї подовженої видачі
-
Мені здається , я побачив ваш лонгрід на реддіті. Мої співчуття
-
без різниці
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, у кого два дісні загранпаспорти. Якщо додавати скани обох, номер якого паспорта вказували в формі IMM0008?
-
Доброго вечора. Під скажіть будь ласка, якщо документи перекладині в Україні (бюро перекладів), але побачила ва сайті, що печатка повинна буди на англ. або французькою мовою. А в нас така. Значить вони не будуть дійсними?
-
За посиланням пише дата 31 Березня, 2025
-
Та в усіх хто переклад робив в України буде стояти печатка українська.
-
Ну я тут у групі по пошуку, коли шукала відповідь на моє питанні знайшла, приклади що печатка на англ
-
Як в Україні можуть ставити печатку англійською, якщо це Україна і мова українська.
-
Маю на увазі це повідомлення.
-
Доброго дня. Порадьте будь ласка. Як краще подавати заявку на подовження Ворк перміту та дитячих стаді пермітів, сімейну заявку чи індивідуальну на кожного члена сім'ї? Тут в чаті колись писали що сімейні заявки начебто не приймають, чи то чутки?
-
Я взагалі вперше почув таке, я ще не зустрічав інфу що через таке повертали заявку і потрібно було перекладати по-новому.
-
Уважаніше читайте. Не тільки заголовок Deadline: December 31, 2024 Extended This is the deadline to travel to Canada to receive these benefits submit an application for a fee-exempt study or open work permit in Canada
-
Ви знаєте, це підійде для подачі документів на PR? Чи треба додатково щось робити з цими перекладами?
-
Це печатка ФОПа, а не перекладача
-
Значить перекладайте з початку і шукайте з англійською печаткою.
-
Це те, що написано на сайті по питанню які вимоги до перекладу. Тому і питання виникло
-
Які шанси зараз виграти Грін карту в америку?
22 Jan 2023, 05:40
205301/239178
27 minutes ago