Імміграція до Манітоби
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/rural-northern-immigration-pilot.html
-
Житло від 600 і до 900
-
Зп хватає трохи впритик але ми двоє спочатку жили тільки на неї
-
Програма еміграції окрема і я думаю навіть трохи швидша
-
Заздалегідь дякую за допомогу. Але найчастіше люди задають одні й ті самі питання, не користуються пошуком. То якщо кожного дня читаєш усі тисячу нових повідомлень про одне й те саме, то стає зовсім сумно. Хоча тема імміграції, то є основна, яка мене цікавить. Іноді корисно почитати й думки з приводу...
-
Як ми зараз робимо....
-
Флуд, якщо ми би з Вами свої особисті речі обговорювали, або , тваринок, або ще щось...
-
Не люди, а ви переважно. Читати неможливо . Мозок кипить
-
Я тут флуду не бачу. Люди питання іміграції обговорюють, джерела, посилання і т д....
-
Ну дивіться, я деколи коли заходжу в чат, з думкою почитати і можливо допомогти комусь відповіддю. Як думаєте що я роблю коли бачу 100500 повідомлень? Правильно, пропускаю все, бо не збираюсь марнувати свій час. Хоча поскроливши я бачу що там 300 повідомлень виправлень, хоча в телеграмі є можливість редагувати повідомлень.. + повно офтопік дискусій. Думаю таких багато. В тому і було послання Ярослава, менше флуду, більше по ділу
-
Такі статті дуже часто пишуть копірайтери ( під замовлення) які самі не розуміють що пишуть
-
Та воно то так, але там є розяснення, я перед тим офіц сторінку почитав, там без них. То , кому треба, той знайде і то , і то і вибере. Але, якщо там щось не те написано, то Ви їх поправте, та в чаті напишіть як маєте бажання та час, будемо дуже вдячні. Бо не всі достатньо грамотні для того , щоби закони , без тлумачення читати. Мені, ліпше, з поясненнями...🙈🙉
-
Тому що стороні мають неточності і устарівшу інформацію і створені с ціллю реклами ( чогось там )
-
Не використовуйте шлак ресурси вся інформація є на офіційному сайті IRCC
-
То давайте сидіти та читати одні й ті самі повідомлення про те, як здати біометрію, чи набрати 60 балів. Це ж краще чим, якщо хтось ділиться думками з приводу імміграції.
-
Знайшов, дякую, то є окрема програма, просто я не знав її точну назву , щоб загуглити. Може кому теж пригодиться. Дякую всім за відповіді.
-
expressentrypr.com/everything-you-need-to-know-about-the-rnip-program-in-canada/
-
Без жартів. Я розумію, що терпіння не в усіх є, тому прошу вибачення. Але то стільки програм , що ...
-
Ва теж дякую за відповіді. Вони дуже часто влучні.🤝
-
Та ще й на паузу ставлять 🤣🤣🤣
22 Jan 2023, 05:40
20540/233455
less than a minute ago