Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
💼 Ищем активных людей для работы на гибких условиях 📲 Работа с телефона или ноутбука ⏱️ Потребуется всего 1-2 часа в день Только 25+ 👤 Информация по запросу в личных сообщениях!
-
@banofbot
-
Хто знає, за які числа AOR роздивляються? Скільки вже можна чекати... Позасинали там всі чи що? ПС.Не звертайте уваги, це я в роль представника секти ждунів АОR вхожу. Тренуюсь, так скать.Подався три дні тому))
-
Уточніть в якій країні
-
WES, в там теж сьогодні жартівливий настрій)) Вам народ точно повірить, зараз паніка почнеться))
-
Варіантів інших багато: офіцер у відпустці, звільнився, перевага не українцям (знайомий куми жінки троюрідного свата казав, що всім іншим дають протягом доби), всесвітня змова... Напишу но я нашому (і кільком сусіднім) депутату в парламенті...
-
Офіцер який перевіряє заявки з маніби має ДЦП, тому розгляд в Манітобі значно повільніший
-
Все терпець увірвався... Вони ще умови ставити будуть...Беру квитки до Європи... ПС. Вмовляйте тепер мене всім чатом (разом з депутатами) лишитись...
-
От як розповім Канадійському Марку, що тут так довго АОR дають, він як випустить нове відео за назвою "Шок! Українців не хочуть бачити в Канаді."... А за ним Агроном і інші блохєри щось понавипускають...