Імміграція до Манітоби
-
Не люди, а ви переважно. Читати неможливо . Мозок кипить
-
Ну дивіться, я деколи коли заходжу в чат, з думкою почитати і можливо допомогти комусь відповіддю. Як думаєте що я роблю коли бачу 100500 повідомлень? Правильно, пропускаю все, бо не збираюсь марнувати свій час. Хоча поскроливши я бачу що там 300 повідомлень виправлень, хоча в телеграмі є можливість редагувати повідомлень.. + повно офтопік дискусій. Думаю таких багато. В тому і було послання Ярослава, менше флуду, більше по ділу
-
Такі статті дуже часто пишуть копірайтери ( під замовлення) які самі не розуміють що пишуть
-
Та воно то так, але там є розяснення, я перед тим офіц сторінку почитав, там без них. То , кому треба, той знайде і то , і то і вибере. Але, якщо там щось не те написано, то Ви їх поправте, та в чаті напишіть як маєте бажання та час, будемо дуже вдячні. Бо не всі достатньо грамотні для того , щоби закони , без тлумачення читати. Мені, ліпше, з поясненнями...🙈🙉
-
Тому що стороні мають неточності і устарівшу інформацію і створені с ціллю реклами ( чогось там )
-
Не використовуйте шлак ресурси вся інформація є на офіційному сайті IRCC
-
The RNIP Program is to operate for 5 years, and a maximum of 2,750 complete applications (from principal applicants) will be accepted into processing each year, in accordance with the requirements specified in section 14.1 of the Immigration and Refugee Protection Act (IRPA).
-
Yury візьміть, будь ласка, паузу. Почитайте ще раз про всі програми і задайте ОДНЕ питання. Вам нададуть відповідь і ви все зрозумієте. Вибачте, будь ласка, але від вас дуже багато повідомлень де ви ділитесь своїми роздумами
-
Provincial Nominee Program