Імміграція до Манітоби
-
О так)) А ще щоденні співання хором мантр "Де ти ,АОR? Коли твоє пришестя?" та "Не йди, не йди в відпустку, офіцере..." в нашому чаті...
-
Для англомовної країни це не достатньо, але якщо ви французьку краще здасте то є можливість податися в Канаді
-
Він зараз майже нічого не дає. Пройти лише по ЕЕ практично неможливо по тих балах, які є прохідними. Для того ваш профіль має бути щось типу 35 років, з них 20 досвіду по high demand професії, англійська на 8 і таке подібне. Якщо до нього додавати провінційну номінацію, то ЕЕ, насправді, лиш підвищує критерії - там, наприклад, набагато вища сума по грошах. Ну і по термінах - я не знаю, чи ви щось виграєте. Я йшла у свій час з профілем ЕЕ, то мою аплікацію розглядали набагато довше, ніж більшості людей, які йшли чисто по провінційках. Але в мене той профіль вже був створений до подачі заявки, тому варіантів там не було.
-
Хто знае технічно якщо я подався СВМ а мене кинули в СВО то мені не потрібно мати фулл тайм роботу на того самого роботодавця вечь час так як по СВО треба мати превиос опит але не теперішній. Хто шарить підскажить пліз
-
Треба буде перевірити. Ми 8 грудня подавались)
-
Сво не привьязано до роботодавця взагалі а подавався на основі роботи фул тайм то і питаня в тому шо можно міняти роботу рухаться якщо ти на сво потоці ?
-
Доброго ранку, чи здавав хтось тест celpip з подовженим закордонним паспортом?