Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора, може я щось як завжди overthinking, але все ж. Чомусь відрізняється інформація в трекері і на порталі. В трекері - зараховано медогляд і зараз проходить background check, а на порталі - медогляд взагалі пустий, проходить «review of eligibility”, а під background check написано “not applicable”. Тож питання до залу: у вас були розбіжності між трекером і порталом?
-
Добрий вечір. Я тут сіла переглянути свою аплікацію (яку заповнювала в травні) і помічаю помилки... наприклад у назві фірми де я на даний момент працюю є помилка в назві. Замість Windows я написала Windiws... І там де я мусила написати ім'я чоловіка на рідній мові, я написала англійською. Підкажіть як бути в даній ситуації?!
-
Добрий вечір 😊 хочу поділитися моїм #timeline . Поки тільки номінація) 26.03.24- LAA 20.04.24- подача на номінацію 03.10.24 - application in progress 11.10.24 -request additional information 18.10.24- one more additional information 31.10.24 - дзвінок роботодавцю 08.11.24 - номінація 😊 Подавала за SWM, отримала SWO. Дякую всім всім всім у цій групі!! 🥰Я хоч і не багато писала, але все читала🥸 це дужа велика допомога!!! Далі - саме важке . Але вже назад дороги немає)
-
Дякую дуже🥰