Імміграція до Манітоби
-
А я про нову схему слотів....раніше можливо було не качати резерв , а витягнути дію і поїхати у консульство... знаю таких в кого не знаходило даних у резерві, але був військово обліковий документ в дії ..і хлопці так подалися на паспорт......а зараз зробили хитріше...сама система запису на слоти не пускає без резерву .....раніше можно було надурити систему....вже ні
-
Заповнюю PR Application, підкажіть будь ласка, після питання про місця проживання 6+ міс за останні 5 років, коли обираю країну, треба відповісти на "start date of immigration status" та "end date of immigration status" - то це треба казати коли я виїхав звідти або до якої дати в мене Permit/Residency документ там був?
-
Дуже дякую, поцікавлюсь👌🏻
-
У картки срок завершився, просто замінили, мені здається навіть номер залишився такий самий. Коли замінюють після крадіжки здається номер міняють Але тут у чаті читала що комусь і після крадіжки повернули кошти, але людина здається телефонувала до банку
-
Я додавала тільки першу сторінку, візу, і штамп вʼїзду в Канаду, але багато хто пише що треба весь паспорт сканувати.
-
Та я розумію) це ж жарт був😆просто на фоні усіх інших Андрій як заблукав
-
Бо там не тільки наші любі друзі
-
Доброго вечора! Підскажіть будь ласка. На федеральному етапі документи і переклади потрібно загружати одним файлом? Дякую наперед😊
-
Так
-
Я також сканувала першу сторінку, візу куаєт і печатку про в'їзд
-
Та хто ж його знає
-
Ми вже пʼятий місяць в цьому статусі))