Імміграція до Манітоби
-
Дякую!
-
Якщо відкриєте цю інструкцію там написано, що «не заповнюйте паперову якщо ви подаєтесь онлайн». Взагалі порада спочатку прочитайте всі інструкції (не відео а саме інструкції з сайту) а потім заповнюйте. Там є відповіді на 95% запитань
-
Єнот в шоці 😱
-
В мене статус змінився
-
Если вы хотите улучшить кaчество своей жизни и полyчать 2000 доллаpов ежемесячно, есть рeшение. Победа Трaмпа на выборах сделала это реальностью. Напишите мне в личные сообщения плюс для более подробной информации
-
В мене без змін
-
Все, що ми намагались - все дарма. Чекайте і все
-
Скоро
-
Дивно , в нас просто статус також змінився на такий 3 тижні тому , і якось не хочеться так довго чекати 🫣. Можливо Вам потрібно ще телефонувати і писати мейли
-
Дап звичайно 😳
-
Вам вишлють інструкцію разом з аор
-
Ого нічого собі , бо я знаю коли їм кажеш намер вашого MPMP то вони ніби мають його відкрити і сказати вам в чому саме проблема і чого очікувати . Тому що офіцер який робить дозапит має зробити позначку чому саме , тому вони це бачать відразу … але так повністю согласна що все індивідуально, хоча дивно що взагалі нічого не кажуть 🤦🏻♀️
-
Насправді воно все дуже індивідуально. Всі наші друзі, навіть ті, що подавались пізніше, вже отримали) а ми чогось сидимо) написали листа, відповіді немає вже зо 2 тижні. Всі дзвінки закінчуються тим, що «ми нічого подивитись не можемо, прослідковуйте в особистому кабінеті, або пишіть листи»🙈
-
Може ми кудись не туди дзвонимо) таке теж може бути 😂 Часом не під скажете контакт, де хоч є надія, що можуть щось подивитись?)