Імміграція до Манітоби
-
Дякую за відповідь
-
Усі, хто пише "треба мінімум 4" - це ті, хто здавав тест не зараз. Я намагаюся розібратися, чому в результатах тесту додали середній бал, якого раніше не було.
-
Він був і раніше...але це нічого не варто ...якщо є хоч одна оцінка 3
-
Був і раніше, але на середній не звертайте уваги. Потрібно справді всі 4 по усіх розділах
-
Потрібно мінімум 4 з кожного блоку.
-
Вам вище скинули посилання. Мінімум 4. Думаю, Вас система не пропустить з таким результатом
-
Отож бо і воно, що система пропускає. Цікаво, чому? Зрозуміло, що треба консультація спеціаліста, а не просто здогадки.
-
Раніше також писали середній, я здавала у серпні минулого року. Але цей середній нікого не цікавить. Перечитайте на сайті та подивіться через калькулятор. Треба по кожному блоку мінімум 4
-
Навіщо писати подібні коментарі? Це обговорюється для того, щоб розібратися. Можливо в групі є люди, які вже це зробили і можуть допомогти.
-
🔫 Zaya кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @politikin, Pavlo Plovayko, Maksym, @VoTetiana, @Asnarg, Borys Voloshyn, @blyskunka, @chhoffj, Олекса, @catstranger, @Irina_Golovan Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot