Імміграція до Манітоби
-
‼️ Bы yжe cлышaли о kpиптoapбитpaжe? - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля 💵 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт - Paбoтaeм за % от вас 💯Tpeбoвaния! yмeниe paбoтaть в кoмaндe, oтвeтcтвeннocть и пyнктyaльнocть, Aнaлитичeсkoе мышлeниe 🖥 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa - @AlexManajer
-
Ні, за слухання бали не дали. Але номінацію отримав, ще літом
-
Насправді я теж так раніше думав, поки під час аплікації не з'ясував що можно спокійно вставляти оцінку 3 в один з рядків (в мене наприклад це було по listening). Інші були 5,5,6.
-
Про які здогадки та консультації йде мова - на сайті чітко написано CLB 4. А далі нижче йде покликання на калькулятор, якщо там ввести, він рахує - якщо зоч одна з секцій буде на 3, то бал буде 3. Те що парагон на своєму тесті пише, то їхня справа, але MPNP рахує інакше. Якби не хотілося, але на жаль, треба старатися і дотягувати тест на 4, якщо він вам потрібен і потрібні бали за нього. Якщо не виходить, то пробувати інший тест здати - PTE, наприклад.
-
Добре) ми також все перепробували, так що вже трохи і змирились) не хотілось б потім продовжувати ворк перміти і витрачати на то кошти, але вже як буде)
-
Доброго ранку А нагадайте будь ласка ще раз чи можу я на федеральному (ще не отримала аор) перевести кошти з TFSA на FHSA? Вказувала необхідну суму для пр саме на tfsa
-
Підкажіть, будь ласка, в мене не виходить скачати форму IM5669e в digital версії. Скачала pdf паперову. Там, де підпис, я не можу його електронно заповнити. Якщо я заповню форму, роздрукую, підпишу і зісканую, це спрацює? Вони приймають такий варіант?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка. На першому етапі виборки, тільки один із сім'ї може знаходитись в пулі? Чи можна двом чоловіку і жінці?