Імміграція до Манітоби
-
Не зрозумів
-
Буду відмовлятися від слоту в неділю. Оттава 13 грудня. Якщо хочете, напишу в групі
-
Якщо в дитини паспорт закінчуеться в 2025 році а в батьків до 2028. То е шанс родавати чи новий паспорт дитині робити?
-
І можливо передавати слоти?
-
Ви написали, що в дитини закінчується паспорт у 2025 році. Я буду відмовлятися від слоту на виготовлення паспорту, можу написати тут в групі перед тим, як відмовлюся
-
id.e-consul.gov.ua/ Зареєструйтеся і потренуйтеся
-
Добре спробую
-
Ні. Можна передавати тільки родичам. Я відмовлюся, а Ви спробуєте записатися
-
Так, можна. Головне мати фултайм роботу
-
Напишу у неділю
-
Щиро дякую Wes , а чи потрібно написати їм лист пояснення на даному етапі , про майбутні наміри?
-
Imm5669, розділ personal history. Потрібно вказувати від теперішньої дати? У відео Дмитра там помилка - вказано від старшої дати?
-
Заповнюю IMM 0008. Після найвищого education degree (bachelor у мене), питає "number of years of education in total" Це мається на увазі враховуючи школу але тільки вища освіта? Дякую
-
Враховуючи середню школу.
-
"або"*
-
Там було написано from the most recently
-
Дякую. Ще питання, по датам праці. Наприклад 2023/02 - закінчив працю до Канади. 2023/03 - почав працювати в Канаді. Чи треба вказувати gap 2023/02-2023/03 як unemployed, чи це ок?
-
Так у Вас там нема пропуску по місяцях
-
Я вказувала, у мене було 2 місяці
-
Всім доброго вечора. Питання до тих, хто знаходився в Польщі зі статусом UKR. Під час заповнення форми ІММ5669 який статус (status in country or territory) ви вказували у personal history? Visitor? Worker?
22 Jan 2023, 05:40
206095/231501
13 minutes ago