Імміграція до Манітоби
-
а чи бували випадки, коли люди подавались на подовження ворк перміту, а їм новий перміт видавали скорочений, не на три роки, а на два, наприклад?
-
це розумію, проте якщо дія паспорту більша ніж 3 роки
-
Від терміну придатності паспорта залежить
-
Десь були такі випадки у чаті я бачив. Або давали на ту саму дату яка і була.
-
Є питання щодо заповнення заявки на федеральний рівень. Там є такий пункт: Date and place of your last entry to Canada . У нас така ситуація – ми в'їхали у березні 2023 року, але після цього виїжджали з Канади на кілька тижнів у відпустку. Яку дату тут вказувати? Коли в'їхали та стали резидентами? Чи дату останнього перетину кордону?
-
Підкажіть, бо якось інформація звучить по різному. Кінцевий термін подачі на WP 31 грудня 2024 чи 31 березня 2025?
-
Краще зберіть все в один файл
-
В gckey біля Final decision дата є?
-
Доброго дня. Питання: прийшов запит на military record чоловіка. Але слот для підгрузити файл лише один. А у нас: форма imm5546, letter of explanation і приписне. Збирати все в один ПДФ, чи загрузити форму на портал а дві інші через веб форму? Заздалегідь дякую
-
Всім доброго дня ! Підкажіть хто замовляв довідку з Польщі ? Якась фірма чи сайт ?
-
Доброго дня ,я вибачаюсь ,бо знаю ,що тема заїжджина, але мою питання ,коли заповнюєшь заявку на новий ВП ,чи потрібно мед .огляд ,і якщо так ,то чи підійде той ,що робили коли прибули до Канади? Дякую