Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Питання: прийшов запит на military record чоловіка. Але слот для підгрузити файл лише один. А у нас: форма imm5546, letter of explanation і приписне. Збирати все в один ПДФ, чи загрузити форму на портал а дві інші через веб форму? Заздалегідь дякую
-
Всім доброго дня ! Підкажіть хто замовляв довідку з Польщі ? Якась фірма чи сайт ?
-
Тут мені відповіли що можуть дати на 3 роки навіть якщо і паспорт закінчиться в травні. Відгукніться в кого так було вже. Паспорт дійсний ще рік а WP дали на 3 роки
-
Temporary resident permit? Поясніть будь ласка. В аеропорту нам видали WP і все.
-
Я в один файл зліпляла
-
Доброго дня ,я вибачаюсь ,бо знаю ,що тема заїжджина, але мою питання ,коли заповнюєшь заявку на новий ВП ,чи потрібно мед .огляд ,і якщо так ,то чи підійде той ,що робили коли прибули до Канади? Дякую
-
denpolstudy.com/nesud
-
Наче до 2025
-
Мені продовжити спочатку на 3 місяці, одразу подала ще раз, додали ще 6 місяців, тому за 2 заявки 9 місяців лише🥹
-
Ви платили 30$ за сторінку?
-
Я приїхала о 10.30 отож не потрапила сьогодні. Сподіваюсь завтра поїхати
-
Привіт друзі🌟 Отримала екопр 5 листопада. Сьогодні зайшла в пр портал, адреса accepted, але фотки на review with ircc. Це ок?🤌🏻
-
Жесть
-
Ми подавалися минулого року коли ще можна було безкоштовно оформити ворк перміт. Всій родині продовжили, а мені скоротили на 20 днів, хоч паспорт до 2032 року. Зараз повторно подалися платно, очікуємо.
-
Всім вітання. Маю запитання по програмі Ukrainian reunification: - Комусь відомі терміни розгляду заявок? - І чи можуть відмовити головному апліканту в разі відмови у ПР одному з dependent?
-
Так, все ОК. Десь місяць це буде, поки не відправлять ПР картки
-
а що це за програма? Це для Калгарі?
-
Підійде старий
-
1. Понад 12 місяців. Мені відомий тільки 1 випадок отримання ПР за даною програмою, в Калгарі. 2. Так, можуть.
-
Її вже закрили Була програма для родичів
22 Jan 2023, 05:40
206242/230455
4 minutes ago