Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня ,я вибачаюсь ,бо знаю ,що тема заїжджина, але мою питання ,коли заповнюєшь заявку на новий ВП ,чи потрібно мед .огляд ,і якщо так ,то чи підійде той ,що робили коли прибули до Канади? Дякую
-
Наче до 2025
-
Я приїхала о 10.30 отож не потрапила сьогодні. Сподіваюсь завтра поїхати
-
Ми подавалися минулого року коли ще можна було безкоштовно оформити ворк перміт. Всій родині продовжили, а мені скоротили на 20 днів, хоч паспорт до 2032 року. Зараз повторно подалися платно, очікуємо.
-
В мене сьогодні змінився статус на Assessment in Process. Ще вчора нічого не було. Я в шоці. Коли у Вас змінився?
-
Вчора
-
Я вважаю що це просто автоматом програмно змінюється статус з часом. Тож чекаємо.. Вже 2 тижні в цьому статусі
-
I'm forever grateful to Mr. Jayden Rhodes and his exceptional trading services, Investing with him has transformed my life and my family's. I started with a basic plan of $1,000 and was amazed to see a profit of $15,000 Mr. Jayden's expertise and efficiency exceeded my expectations. The entire process was seamless: 1. Simple setup 2. Expert trading 3. Swift withdrawal In under 10 minutes, I received my profit in my bank account Thank you, Mr. Jayden, for your exceptional guidance and professionalism. Highly Recommended Contact 👇👇👇 Mr. Jayden Rhodes