Імміграція до Манітоби
-
Дуже дякую 🙏🏻
-
AOR був півтора роки назад. У травні 2023. Дозапити по чоловіку (він не іммігрує) : медкомісія, кримінал, і знов медкомісія, бо пройшов рік з минулої. По мені дозапит тільки на минулому тижні- нова довідка з банку, оновлено письмо від роботодавця, пейстаби і довідки Т4. Довідки за 2 роки, пейстаби за 3 останні місяці
-
Та я вже за цей час нічому не здивуюсь 🤯 Бо причину чому мій кейс non-routine я теж так і не придумала 🤷♀️
-
Перевіряйте спам також
-
Вітаємо, Алексей! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Дякую, перевірю. Я думала що All mail в Gmail показує все , і спам також
-
Хто може підсказати ? Оформлював CUET , ще в 2022 році , чи можливо по ньому в’їхати в Канаду і до коли ?
-
Друзі. Питання. Ситуація. У дітей паспорти до ккінця вересня 25 року. Тільки подаємось на нові паспорти. Продлити поточні зможемо аж починаючи з кінця липня. АОR чекаємо орієнтовно на середину лютого. Питання, яи можуть вони запросити нові паспорти дітей до липня?
-
Ні, у нас нікого немає ні військових, ні поліції, ні гавермент. Тоді б питань не було чому так довго.