Імміграція до Манітоби
-
Може хтось знає інфо по такій ситуації: подались на ПР, головний заявник чоловік, а дружині запропонували парт-тайм роботу але на компанію в другій провінції, якщо вона прийме пропозицію, як це може обернутися для них?
-
Що може буди такими аргументами?
-
Вітаємо, Rasalila Gopika dasi! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Так, в травні був
-
Вже запити на документи додаткові були. Якби їм треба був новий паспорт, то його запросили б. Також попередньо була консультація з імміграційним офіцером ін персон, і він підтвердив все. По подовженому паспорту також була видана mpnp
-
Тільки заповнили EOI
-
Добрий вечір! Підкажіть, чи можна відправити документи до MPNP через імейл замість web-form? Справа в тому що в мене є зараз друга сезонна робота на свята, але моя основна робота за якою є номінація все та ж сама. Але коли я хочу відправити через web-form листа про це.. я можу обрати тільки, що я змінюю роботу на нову з іншим роботодавцем. А я не змінюю її. Але воно виглядає так, ніби я звільняюся, коли я це заповнюю.