Імміграція до Манітоби
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, чи можливо обміняти права водія категорії В в Канаді, якщо вони були видані на 2 роки, і їх термін закінчився якраз , відразу після початку війни?
-
Вклеєні
-
Перечитайте моє повідомлення. Я просто сказала, що наші школярі знають вимоги. Я не казала, що вони можуть на 6-7 написати. Навіщо ви додумаєте, якщо не уважно прочитали моє повідомлення?
-
Привіт,записались 7 липня на 14, рівно тиждень)
-
канадськи візи вклеєні чи foil less?
-
І у кожного з цих видів письма свої вимоги) Через це я й кажу, що якщо хтось хоче 8-9 за райтінг, я не уявляю як без вчителя можна підготуватись. Якщо комусь 6-7 достаньо, то вчитель ні до чого тут вже, можна й самому. До речі, в Україні, наша малишня 10-го і 11-го класу також вміють таке писати. Тому не західним світом єдиним
-
Там не безглузді вимоги. Вони для нас трохи дикуваті, а західний світ ці ессе пише при кожній нагоді (cover letter, motivation letter).
-
Я коли здавав на 6 мені здалося збоку шо я взагалі ніякий був😂
-
Побільше ідіом і фрейзал вербс вживайте, кондішени, герунди і т д. Вони це люблять. Це якщо про спікінг
-
Дякую, а то вчора надивились відео, де дівчина вільно спілкується на екзамені, а їй 5.5 поставили. Прям паніка взяла. Я зараз працюю в англомовному колективі, мене розуміють, я всіх майже розумію.... але начииавшись жахів про цей екзамен, стало лячно😓
-
youtu.be/jJDD0bhXAOQ
-
Рівень 4 по ІELTS це ай го фор ре ворк бай бас
-
Підкажіть, а що таке рівень 4 по IELTS, з яким можна подаватись від Монітоби? Це все такий же ідеальний аглійсьаий, але на екзамені можна робити помилки?
-
комусь таке приходило? Your Manitoba Hydro bill for 18 L****** BAY is ready to view. Total amount due is $151.00. The due date for your bill payment is 26-JUL-2022. Log in and view your bill at account.hydro.mb.ca/Portal/
-
А ви проходили безкоштовно чи платно?
-
Скажіть,будь ласка,як ви готувались?які інтернет ресурси використовували?дякую
-
Ми пройшли,5 днів чекали.sterling
-
Я не думаю, що частину есе можна написати на 8-9 без підготовки, навіть якщо мова вільна, все одно потрібно знати як писати, тамже свої вимоги. Але якщо треба умовно 6 чи щось таке, то уай нот
-
Про ielts: те, що ielts неможливо здати на високий бал без жодної підготовки - то міф. Цілком можливо, якщо мова дійсно вільна. З підготовкою значно легше, мабуть.
-
Спасибі Вам
22 Jan 2023, 05:40
20672/231177
4 minutes ago