Імміграція до Манітоби
-
Перше- мова,(узької тут не розуміють), або українською або англійською. Друге- питання до інших груп, це аж ніяк не відноситься до імміграції
-
Дівчатка, всім привіт🥰. Завтра виїзжаю з Укрaїни 🇺🇦 Достaвляю: медикаменти, стiки іqоs/gІо (xiтс, тepea, nео), cигаpeти, електpoнки. 💉Також: ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Надаю послуги з косметології та ін’єкцій, тому можна записатися на процедури ❤️ Виїжджаю скоро, тому поспішіть, пишiть у пpиватний чaт) Доставляємо за адресою)
-
Доброго ранку п. Wes , таке питання щодо cv , якщо людина була безробітна , але який час була зареєстрована на Біржі праці , чи треба це вказувати у cv ( тобто треба цю безробітність розбивати на два етапи , тобто просто безробітна, і безробітна на Біржі праці) якщо так , чи треба це вказати також в самій аплікації, я маю на увазі personal history?
-
@banofbot
-
🙌 Ищу амбициозных людей, готовых зарабатывать на криптовалюте! 🖥 Опыт не обязателен — обучаю с нуля. Основное направление — арбитраж крипты. 💎 Возможность зарабатывать от 50$ в день чистыми. ✨ Работаю только с проверенными биржами-гигантами, никаких шиткоинов и сомнительных сервисов! 📩 Пишите на основной аккаунт @crfilatov — расскажу все детали и помогу стартовать!
-
Дякую, якщо в анкеті Cuaet друзі також вказали в анкеті невірну дату мого одруження і ще деякі помилки що робити? 2) Чи вказувати в адресах готель Best West як приїхали у Канаду там жили чи адресу цьоці я цю адресу подавала на всі документи Sin healthcard bank, driver license ,Celpip exam.3) Як в резюме писати роки декрету 2022-2024 - housewife чи maternity leave?