Імміграція до Манітоби
-
Грудня
-
Привіт, ти вже на федеральному етапі? Коли повернешся на тренування карате?
-
Доброго дня! Потрібна порада Відпрацював 6 місяців На стадії подачі eoi Чи є різниця: податись без мови вже зараз щоб бовтатись в пулі і потім доздати мову щоб збільшити шанси чи краще спочатку здати екзамен і лиш тоді сабмітити заявку? (TER 3, NOC 731) Дякую!
-
В знайомих Cibc і як раз таки 15000$ це в RBS, но тут як завжди все індивідуально.
-
RBC не дуже привітний до новоприбулих
-
Подавайтесь. Здасте іспит і зможете додати результати
-
Чому у вас такі ліміти малі? У мене 5500$ BMO, в знайомих навіть по 8000$ в одного 15000$
-
Поня , у мене RBC, ліміт 2000, перекинув на кредитку 3500 і без проблем сплатив без дзвінків, візитів до банку та без підняття ліміту. ПС. Не забудьте скачати та прикріпити лист-чек про сплату та позагружати форми для заповнення не онлайн) Удачі)
-
Народ, що за АОR глаголять наші південноазійські друзі? Почали вже за липень видавати?
-
Всім привіт скажіть будь ласка якщо подаватися на допомогу оренди жить жилья чи це в майбутньому Публія є на P R дякую
-
Зараз оновилася система і може бути простіше спіймати бо будуть відважні слоти(там приходить за 30, 7 і 3 дні типу підтвердити в якщо ні то слот повертають як той від якого відмовились) Бачила так люди міняли на час раніше і ловили Буквально сьогодні писали що вночі було на Оттаву багато слотів(але коли я заходила то в мене взагалі не давало можливості подивитись Оттаву, тому там чи пощастить)
-
Добрий день. Підскажіть, будь ласка, стосовно заповнення заявки EOI, що буде більш доречно вибрати в моєму випадку в графі Education? Маю 1,5 роки незакінченого університету в Україні, із документів про підтвердження є тільки залікова книга. Чи можу я вибрати Post secondary Incomplete?