Імміграція до Манітоби
-
Дякую за відповідь👍 Якісь ідеї на рахунок другого питання?
-
Дякую, якщо в анкеті Cuaet друзі також вказали в анкеті невірну дату мого одруження і ще деякі помилки що робити? 2) Чи вказувати в адресах готель Best West як приїхали у Канаду там жили чи адресу цьоці я цю адресу подавала на всі документи Sin healthcard bank, driver license ,Celpip exam.3) Як в резюме писати роки декрету 2022-2024 - housewife чи maternity leave?
-
Люди чи ви подавали в адреси готель в якому після приїзду в Канаду жили місяць дякую.
-
Немаю жодної уяви . Я такого не писала )))
-
Доброго вечора. Таке питання: готую документи для подачі на федеральний етап. Моя дочка (депендант 18 років) зараз знаходиться в Україні. Плануємо, що приїде 10 грудня в Канаду. Раніше вона вже була в Канаді (з серпня 2023-до червня 2024). Можна подавати заявку зараз чи краще вже почекати її приїзду, щоб потім не мати лишніх клопотів? І ще одне питання стосовно оплати. Хто вже подавав повнолітніх дітей, за них іде оплата 250 доларів чи так як за дорослого?
-
Якщо подати на новий ворк перміт в березні зі старим паспортом, чи можна теоретично отримати новий паспорт в квітні і надіслати їм через форму? Чи як краще поступити, маю запис в консульство на 17 квітня…
-
Він в мене такий і є нажаль і паспорт і перміт до кінця червня(