Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
Дистанційне працевлаштування з хорошим доходом. Досвід не потрібен. Від 18 років. 3-4. годин на день з хорошим доходом. Якщо ви зацікавлені, пишіть мені в приватні повідомлення!.!
-
Не марнуй час напиши мейл, щоб прискорити процес додай номер теодат зеуту та свій номер телефону. Писати треба на English або עברית. Я також намагався зробити через Таронто заповнював купу заяв, втратив 2 місяці. Даму звати Eden.
-
Може людина без громадянства. Без громадянства довше чекати
-
Ви просто написали про теудат зеут...
-
Знайомий отримав теж оперативно. Він не є громадянином.
-
В мене теж🤣
-
В мене є.
-
Вітаємо, Andrew Ji! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Усім доброго вечора таке питання подаюсь на федеральний етап по Skill Work, питання заключається в тому чи можу я зимою бути на ЕА чи я повинен працювати? Дякую за відповідь?
-
Доброго вечора, чи писати в персонал хісторі наприклад в одній фірмі прийняли як дішвошер, через два місяці як кухар, пізніше як продакшн кухар. Все це в окрему з історій в персонал хісторі? Розписувати? Компанія та сама місце те саме, тільки кар'єрне підвищення. Чи можна один запис з одним терміном і по сьогодні як продакшн кухар?
-
Доброго вечора. Вам вдалося дізнатися, як правильно заповнити дату закінчення статусу? Маю таку ж саму ситуацію з жінкою як і у вас, start date вибрав дату видачі актуальної посвідки (але посвідку обмінювали, бо була зміна призвіща), а ось кінцева дата - не знаю, що вказувати. Вона ж ще й досі діє ..
-
Дякую, про такий варіант не думав. А якесь пояснення (LOE) писали з цього приводу? Просто наприклад, ми до Канади ще в Польщі жили, в тому у офіцера може з'явитися питання, чому саме після в'їзду до Канади статус закінчився? 🤷♂ Чи може вказати end date - дату сабміту заявки, і вже розписати все у дрібницях у loe...