Імміграція до Манітоби
-
Може людина без громадянства. Без громадянства довше чекати
-
Ви просто написали про теудат зеут...
-
Знайомий отримав теж оперативно. Він не є громадянином.
-
В мене теж🤣
-
В мене є.
-
Вітаємо, Andrew Ji! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Усім доброго вечора таке питання подаюсь на федеральний етап по Skill Work, питання заключається в тому чи можу я зимою бути на ЕА чи я повинен працювати? Дякую за відповідь?
-
Доброго вечора, чи писати в персонал хісторі наприклад в одній фірмі прийняли як дішвошер, через два місяці як кухар, пізніше як продакшн кухар. Все це в окрему з історій в персонал хісторі? Розписувати? Компанія та сама місце те саме, тільки кар'єрне підвищення. Чи можна один запис з одним терміном і по сьогодні як продакшн кухар?
-
Доброго вечора. Вам вдалося дізнатися, як правильно заповнити дату закінчення статусу? Маю таку ж саму ситуацію з жінкою як і у вас, start date вибрав дату видачі актуальної посвідки (але посвідку обмінювали, бо була зміна призвіща), а ось кінцева дата - не знаю, що вказувати. Вона ж ще й досі діє ..
-
Дякую, про такий варіант не думав. А якесь пояснення (LOE) писали з цього приводу? Просто наприклад, ми до Канади ще в Польщі жили, в тому у офіцера може з'явитися питання, чому саме після в'їзду до Канади статус закінчився? 🤷♂ Чи може вказати end date - дату сабміту заявки, і вже розписати все у дрібницях у loe...
-
Мене теж спочатку збило з пантелику, я багато годин провів за заявкою, тому вже мозок закіпав, але коли на свіжу голову передивився, то зрозумів, що там питають за резиденство. Тобто приїхавши до Канади, вона стала її резидентом отримавши WP, що автоматично, на мою думку, "перекриває" посвідку на постійне місце проживання. Так само, як ми всі тут стали резидентами Канади навіть маючи паспорти України
-
Добрий вечер, маю питання, жінка закінчила університет заочно в цьому році, чи треба проводити диплом через ВЕС для імміграції, дякую
-
Прийшло повернення 500 доларів. Подавався 28 грудня, номінацію отримав 15 серпня
-
Ще раз перечитав питання у заявці і мабуть погоджуюсь з вами. Питають саме де і коли проживали, і в якому статусі. А не про наявність усіх посвідок на проживання. Наприклад, людина могла не проживати в Україні останні 5 років, але мати діючу посвідку. Тобто у нашому варіанті: дата президентства (проживання фактичного) в Україні закінчилася датою в'їзду до Польщі. Далі дати і статуси вже у Польщі. Я так розумію 😵💫