Імміграція до Манітоби
-
Не зрозуміло, що ви маєте на увазі. У системі є випадайка, там появиться закладка для документів.
-
Дотримуйтесь чеклиста. Навіть якщо документ буде не в тій категорії, страху великого не має, я так вважаю.
-
Але відповідно до чек листу воно має бути у першому, а не окремо
-
Тому і питання куди його туди чи окремо
-
Так i додала окремо
-
У той самий час сертифікат є тут окремо
-
Так, сюди свідоцтва про шлюб чи розлучення.
-
я сюди громадянськi паспорти закинула. Щось таке
-
Я маю на увазі що тут у переліку є що сюди входить і свідоцтво про шлюб (наприклад, там і інші…)
-
Так
-
Тобто головне загрузити те що запитують за чек листом, правильно? Наприклад за чек листом немає proof of work experience in Canada, а у випадаючому списку є. Тобто можна його не грузити відповідно до чек листа, правильно?
-
А нащо їм інформація про минуле подружжя. Ну було й було Теж таке питання
-
дякую. Для чого їм повний рух коштів, що купувалося, куди витрачалося з карти... риторичне питання
-
Так, це саме той. З усіма рухами коштів на рахунку
-
підкажіть, а стейтмент це той що приходить кожен місяць з рухом усіх коштів по рахунку? усі витрати? чи треба зробити стейтмент саме тільки з доходами?
-
Так, вже якщо є можливість додати додаткові документи, типу proof of funds, employment verification letter, CV, military records form, etc , то краще відразу те зробити.
-
Якщо Ви маєте на увазі ЕОІ, то Вам треба буде заново відпрацювати 6 міс, бо Ви не будете відповідати вимогам.
-
Доброго вечора. Маю наступне питання: якщо податися на пр відпрацювавши пів року, я можу потім змінити роботу, і потім вказати нову інформацію, "втратити" 500 балів і далі сидіти в пулі? Чи заявку буде анульовано? Підкажіть будь ласка, як це працює.
-
Проскочило навіть 9 липня сьогодні
-
Напишіть хтось в кого не співпадала інформація в Куает і Пр аплікації чи давали вам цей ПР?
22 Jan 2023, 05:40
207232/233714
2 minutes ago