Імміграція до Манітоби
-
Всім привіт 🎊 Прийшов запит на біо і оці всі листи, де я поміж іншим прочитала, що на момент отримання пр повинні всі члени заявки мати валідні паспорти не менше 6 місяців. І це неочікувано бо я гадала що тільки для головного апліканта це правило. В дітей строк дії паспортів до березня 2025. По перше, питання, чи не відмовлять їм ви. По друге, чи прокатить, якщо вписати дітей у свій паспорт, який до 2033 року? Буду вдячна за відповідь
-
T4 форми за 2 попередні роки. Дивіться відео в закріплених там все є
-
Мій еміграційний консультант попросив додати всі ці документи до аплікації
-
Що ви маєте на увазі, податки, це ще що таке... а в СV що конкретно треба писати? ,Work Experience?)
-
Отож додаешь 4-5, інші просто приготував. Для чого нагружати там де не потрібно
-
Переклав всі ці документи до подачі на ПР
-
Я з вами згідна😄 але з іншої строни, якщо наприклад запросят переклад вн.паспорта, або військового квитка, і ше й не дай Бог, скажуть термін 7 днів. Як діяти тоді, а в тебе ні перекладу, нічого🫢 Були такі випадки тут, чи ні?? Я не переконую, мені от дійсно цікаво. Але, якщо глянути по чек листу, там 4,5 документів must have, все інше optional 🤷♀ Що думаєте?))
-
Думаю, але @rinkaa_r може точно знає.
-
Ну так. Тут було, що нову довідку із Польщі вимагали на протязі 7 днів. То писали люди лист, щоб дали 30 днів
-
Ви впевнені чи так думаєте? Бо я чула що вдруге не подовжують
-
Мені теж дали 7 днів, завантажив через день усе, бо все було зазделегідь приготовано. А найкраще що не до запитали ні військовий квиток ні спраки про не судимість, на момент розгляду вони в мене вже були більше року з Польщі та Німеччини
-
Тобто відповідь! Але, якщо якийсь документ додатковий, то є якісь ліміти по часу??
-
То ще раз продовжіть. Вроді також можна, але відразу подавати на виготовлення нових паспортів. Кожен повинен мати свій паспорт.
-
Так
-
До 2025 року?
-
Так от це я пам'ятаю, бо тут і вичитала таке! От і думай тепер!
-
Паспорти вже подовжені
-
Продовжіть паспорти на 3 роки, он буде консул ц Вінніпезі.
-
Були випадки, коли дають 7 днів на відповідь по дозапиту.
-
Паспорт кожному для подачі на ПР потрібно 100%
22 Jan 2023, 05:40
207266/231594
19 minutes ago