Імміграція до Манітоби
-
Так
-
Паспорти вже подовжені
-
Так каже законодавство
-
«Строк дії паспорта для виїзду за кордон продовжується на п’ять років з дати подання заяви про продовження строку. У разі подання заяви про продовження строку до дати закінчення строку дії паспорта для виїзду за кордон строк його дії продовжується на п’ять років з дати, що настає за датою закінчення строку його дії.»
-
А я трошки не поняв, це на момент отримання екопр треба щоб було не менше 6 місяців у паспорта?
-
Вітаю спільното. На провінційному рівні просять додати: 1. Copy of your 2023 Notice of Assessment; 2. Copy of your 2023 T4 and Record of Employment issued by… Не зрозуміло за першу позицію і в другій Record of Employment. Де це можна взяти? Дякую за відповідь
-
Доброго вечора ! Скажіть будь ласка , можливо хтось знає , чи можна іншими курʼєрськими фірмами окрім Canada Post відправити документи до Польщі для того щоб зробити справку про несудимість? Так як Canada Post зараз вийшли на страйк і невідомо коли він закінчиться. Дякую всім наперед !
-
1. Це в кабінеті CRA 2. На роботі, зазвичай є додаток робочий, звідки це можна завантажити
-
Passports – Passports for you and all accompanying family members must be valid at the time of visa issuance. If your passports have expired or will be expiring within the next 6 months, you must apply for new passports as soon as possible and provide us with a copy of the passports at your earliest convenience. Do not submit the original passports until IRCC requests them.
-
Наскільки я знаю, то паспорт має бути валідний аж до екопор, але не розумію про терміни. Наприклад в мене паспорт до завтра, а екопр сьогодні дали, то по суті той паспорт вже і не треба