Імміграція до Манітоби
-
Passports – Passports for you and all accompanying family members must be valid at the time of visa issuance. If your passports have expired or will be expiring within the next 6 months, you must apply for new passports as soon as possible and provide us with a copy of the passports at your earliest convenience. Do not submit the original passports until IRCC requests them.
-
Наскільки я знаю, то паспорт має бути валідний аж до екопор, але не розумію про терміни. Наприклад в мене паспорт до завтра, а екопр сьогодні дали, то по суті той паспорт вже і не треба
-
Пане Wes?
-
Так ось я і сам не знаю)
-
І ще питання - це який у вас етап був? Біометрія це вже портал? Чи це тільки аор дали? Чи може посередині десь?
-
Так це про візу? Якщо ти за кордоном? Тобто якщо в нас вже ось буде портал 1 і нам не треба щоб паспорти всі були валідні не менше пів року?
-
Так ми вже в середині Канади , нашо нам віза?
-
Я приблизно так і думала. Але цей лист збив мене з пантелику.
-
Хочеться якнайшвидше податись бо строки довгі, але знову ж таки не хочу щоб вилізло боком, що це обман міграційної служби Деякі імміграційні консультанти правда в тт тому інфа не достовірна Казали що ніхто годин не перераховуватиме, дали лист підтвердження що фул тайм значить фул тайм
-
Підкажіть будь ласка я працюю вже більше ніж півроку, але до серпня було нестабільно годин Є тижні де і 50 год в тиждень А є тижні де 20 Мій роботодавець сказав що може дати документи потрібні для подачі на пр, job offer що працюю фултайм Чи може це якось сплисти і тд і що варто робити, після серпня годин стабільно 40+ і думаю так буде і надалі?