Імміграція до Манітоби
-
Хочеться якнайшвидше податись бо строки довгі, але знову ж таки не хочу щоб вилізло боком, що це обман міграційної служби Деякі імміграційні консультанти правда в тт тому інфа не достовірна Казали що ніхто годин не перераховуватиме, дали лист підтвердження що фул тайм значить фул тайм
-
Підкажіть будь ласка я працюю вже більше ніж півроку, але до серпня було нестабільно годин Є тижні де і 50 год в тиждень А є тижні де 20 Мій роботодавець сказав що може дати документи потрібні для подачі на пр, job offer що працюю фултайм Чи може це якось сплисти і тд і що варто робити, після серпня годин стабільно 40+ і думаю так буде і надалі?
-
Це мабуть на моє хотіли відповісти У мене нема таких окремих пейстабів з годинами Є в шефа Гроші автоматично приходять на карту щотижня Я зрозумів сенс Мабуть якби приходили кожні 2 тижні і годин було б більше 60 все було б ок Але скоріш за все щотижня і там є тижні де 45 інший 27 і тд
-
Скажіть будь ласка якщо створила аккаунт і сама заповнюю, а якщо побачу що сама не можу то там пише на сайті що імміграційні консультанти мають допомагати через їх аккаунт , то вже ніхто не зможе допомогти , бо я сама створила... Це я питаю на всяк випадок...перепрошую... Просто сумніваюсь що зможу це все до кінця сама зробити...
-
Не знаю чи додати до різниці в аплікацій років роботи лист пояснення і резюме чи просити директора розширений employment Letter ще один