Імміграція до Манітоби
-
Ок, дякую
-
Зазвичай десь два тижні
-
Вітаю На провінційному етапі просять надати документи: -Employment Documents Pay stubs issued by your employer, for the following pay periods from October 1, 2023 to current month, -Detailed bank statements or copies of pay cheques under your name showing payroll deposits or payments issued to you , for the following pay periods from September 2024 to current month, , (Highlight the payroll deposits on the bank statements), -2023 T4 Statement issued -2023 Canada Revenue Agency Notice of Assessment Якщо я правильно зрозуміла перший і другий це повинен надати працедавець. А четвертий- це той, що я отримала, коли розрахувала ТАХ(Tax return summary)?
-
Ви б мали мати ці всі документи з роботи та податкової. Так про четвертий
-
Хтось з березневих ще чекає на ворк перміт, чи то тільки ми такі везучі лишились?
-
Доброго вечора, близько 1 тижня. Був дзвінок до роботодавця та запит на пейстаби з початку цього року
-
Доброго вечора! Я заповнив форму на виявлення інтересу 8 міс тому але в мене низький бал і не проходжу у відбір, чи можна в даний час заповнити форму на виявлення інтересу дружині яка відпрацювала 6 міс в має значно вищий бал при тому що моя заявка активна на даний час? Дякую.
-
Я думаю, що тут можна просто скріншот зробити з банківського аккаунту(2)?
-
Доброго ранку дорогі брати та сестри терміново треба ваша допомога 🙏Недоїхав 170 кілометрів до дому від військової частини (закінчився газ а бензину від сили два літри (( кому нетяжко перехопити 800 гривень до понеділка Поверну 1000 гривень виручіть хто скільки має можливість,не будьте бездійними до мого прохання Бога ради 🙏🙏🙏дякую за розуміння 😔 А банк 4323347368626997
-
Доброго ранку дорогі брати та сестри терміново треба ваша допомога 🙏Недоїхав 170 кілометрів до дому від військової частини (закінчився газ а бензину від сили два літри (( кому нетяжко перехопити 800 гривень до понеділка Поверну 1000 гривень виручіть хто скільки має можливість,не будьте бездійними до мого прохання Бога ради 🙏🙏🙏дякую за розуміння 😔 А банк 4323347368626997
-
-
-
Є хтось живий?? Люди прошу виручайте Бога ради( хто небуть відізвись будь ласка (