Імміграція до Манітоби
-
Поділюсь інфо з власного досвіду. 24 травня ми отримали із дружиною portal 1 із офісу Монреаль і я одразу відправив усі дані на мейл «[email protected]» - цей мейл їхнього офісу Монреалю . І далі повна тиша…. Поки я не натрапив на вашу розповідь, що ви вичитали що потрібно відправляти на мейл - [email protected] і на наступний день після відправки у вас одразу прийшов Portal 2. Я зробив це позавчора о 22-23 вечера і сьогодні в обід нам прийшов portal 2 . Так що по перше дякую вам за інфу ,а по-друге всім успіху, можливо теж комусь допоможе.
-
Скажіть будь ласка якщо мала перший ворк перміт з умовами і там було з січня а другий зняла обмеження мав з лютого то що тут вказати,як вкажу неправильно то можна потім редагувати
-
Дякую, а можливо знаєте ще якщо в Польщі був статус то писати дату коли отримала їх песель чи коли прибула в Польщу тобто є печатка після початку війни, то яку тут дату ставити? Так само дата закінчення не знаю просто поїхали звідти статус там за 30 днів згоряє автоматично по-моєму .
-
Дякую!
-
Це можливо потім редагувати