Імміграція до Манітоби
-
Вказувати тільки роботи більше 6 місяців за останні 5 років
-
Тобто не з серпня до серпня наприклад , а з січня до грудня ?
-
Pr tracker
-
Я не знаю. Зайшла в аккаунт, там нічого не мінялося з final decision. Де це можна подивитися?
-
ircc-tracker-suivi.apps.cic.gc.ca/en/register
-
А, ну коли англійською написали одразу все зрозуміло звісно стало)) Ми заходимо на PR portal і в аккаунт. Соррі, я не зовсім розумію що таке pr tracker
-
Дякую. Ми тут не реєструвалися ще. Зараз спробуємо)
-
Швидше ніж номінація прийшла
-
Гроші за номінацію комусь швидко поверталися?
-
Наче правильний лінк надав?
-
Є номер ecopr в трекері. Завдяки Вам вже знаємо це)
-
Скажіть будь ласка, які дозапити можуть бути на портал 1 та 2? Дякую.
-
Скажіть будь ласка, хто літав з гітарою, чи можна брати з собою в салон? Та чи потрібно реєструвати інструмент?
-
Дякую. А яке резюме потрібно?
-
Ото там коли відкривали пункт додаткові документи, ось той весь список можуть допросити . Там такі документи є, що навіть не знав про їх існування . Типу notice of assessment з кабінета налоговоі . Думаю що самі проблематичні по часу будуть довідку за відсутність судимості з інших країн . А так всі інші - плюс мінус швидко можна дістати . Резюме можна написати .
-
Vsevolod Novov хоче кікнути @FeyIiwJ з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
ВСЕМ ПРИВЕТ! Нужны ответственые людu для удалeнной работы. Заpабoтoк oт 2500 долларов в мec. Для работы нужен мoбuльный тeлeфoн uлu кoмпьютep. Быстрый старт. Обучение с нуля ! Пoдpoбнocтu в Л.С. @AminaWorksMeneger
-
@UTCMrJ, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch
-
ВСЕМ ПРИВЕТ! Нужны ответственые людu для удалeнной работы. Заpабoтoк oт 2500 долларов в мec. Для работы нужен мoбuльный тeлeфoн uлu кoмпьютep. Быстрый старт. Обучение с нуля ! Пoдpoбнocтu в Л.С. @AminaWorksMeneger
22 Jan 2023, 05:40
207657/233946
44 minutes ago