Імміграція до Манітоби
-
Мені окремо прийшов лист сплатити біометрію та додати чек про оплату. Моя біометрія дійсна до 2032року.
-
Можливо. Так, вцілому не дуже довго, але коли чекаєш хочеться ж поскоріше)
-
Дякую
-
У мене тільки історія з біометрією зайняла десь приблизно стільки часу . Мій таймлаін буде ,якщо він буде десь 2 роки від моменту подачі на провінцію 😂
-
Треба робота? Пиши мені в особисті
-
Не везунчикам поки нічим ділитися)
-
Ті везунчики ,які отримували ПР за рік ,то мабуть ті 4 відсотки від загальної маси ,але вони і найчастіше діляться своїм таймлайном і цим вводять людей в оману .
-
Дуже жалкую ,що в це вліз . Не думав що так довго , подивився що люди за тиждень номінації отримували і федералку за 6-7 😂 І повірив .
-
Десь 10-15 робочих днів.
-
Ну тоді дійте, як вам сказали. Так, здаєте біометрію для перміту. Потім при подачі на ПР ще раз оплачуєте біометрію і очікуєте AOR
-
А які варіанти? Працюємо, живі та й годі. Але останні дні хочеться десь піти та вмерти, а не все оце
-
Це точно .Ніколи не думав ,що так буде довго ,але що поробиш .
-
@banofbot
-
Та намагаюсь)
-
Давайте будемо оптимістичними . ☺️ То це нажаль єдиний вихід 😁
-
@ValLev5577, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch
-
В мене на роботі хлопчина пройшов вибірку з 530 балами десь на початку року!!! Будівництво, посаду не знаю. 18-19 років. Так що...
-
Дуже швидко .
-
Вчора прийшов портал 1, рівно 7 місяців від подачі на федерал
-
Робота в Києві, офіс. Заробіток від 6000 грн на тиждень.
22 Jan 2023, 05:40
207725/234023
4 minutes ago