Імміграція до Манітоби
-
Та намагаюсь)
-
Давайте будемо оптимістичними . ☺️ То це нажаль єдиний вихід 😁
-
@ValLev5577, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch
-
В мене на роботі хлопчина пройшов вибірку з 530 балами десь на початку року!!! Будівництво, посаду не знаю. 18-19 років. Так що...
-
Дуже швидко .
-
Вчора прийшов портал 1, рівно 7 місяців від подачі на федерал
-
Робота в Києві, офіс. Заробіток від 6000 грн на тиждень.
-
Це ще не ЕкоПР, тож зарано стверджувати)
-
Проблемы с работой, помогу, ставь +
-
Я минулого разу з 769 трошки пролетіла )) якщо вибірку будуть робити раз на 4-5 місяців чисто по swm то лише покращення мови, курси і друга мова можуть допомогти.
-
Viktoriia Voievodska хоче кікнути @Davivdo з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Хто навчив бота писати українською 😂
-
🔫 @ValLev5577 кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: Oksana, @politikin, Maryna Solovei, @yuliia_sorokotiah, Yuliia, @YefymH, @blyskunka, Lana Sweet, @Vira_Basystiuk, @ValTiona Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Не всіх 👆
-
Чи є тут люди які не на пенсії, без дітей , щі шкільною освітою отримали PR ? По гуманітарній программі?
-
Ви серйозно ? У мене 9 місяців пройшло з моменту подачі ,мабуть трішки більше . І навіть і не пахне тип порталом 😅 І я впевнений ,що я не один такий . Це дуже гарний таймлаїн. Як на мене ,але у кожного своя правда
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, який номер TEER може не здавати мовний тест?
-
Тут є кілька людей, які пройшли гуманітарну програму і отримали ПР. Але ті люди, наскільки я володію інформацією, були з Маріуполя, Херсона тощо.
22 Jan 2023, 05:40
207738/230187
about an hour ago