Імміграція до Манітоби
-
🔫 @ValLev5577 кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: Oksana, @politikin, Maryna Solovei, @yuliia_sorokotiah, Yuliia, @YefymH, @blyskunka, Lana Sweet, @Vira_Basystiuk, @ValTiona Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Не всіх 👆
-
Чи є тут люди які не на пенсії, без дітей , щі шкільною освітою отримали PR ? По гуманітарній программі?
-
Ви серйозно ? У мене 9 місяців пройшло з моменту подачі ,мабуть трішки більше . І навіть і не пахне тип порталом 😅 І я впевнений ,що я не один такий . Це дуже гарний таймлаїн. Як на мене ,але у кожного своя правда
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, який номер TEER може не здавати мовний тест?
-
Тут є кілька людей, які пройшли гуманітарну програму і отримали ПР. Але ті люди, наскільки я володію інформацією, були з Маріуполя, Херсона тощо.
-
А з Запоріжжя є шанси для 67 літньої жінки?
-
Я вас підтримаю, ми чекаємо десь приблизно одинаково і так, порталом не пахне навіть
-
Lili_🦋, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch
-
13 листопада висвітило, що вони читають мої адішинл, 20го прислали мейли для порталу, до цього здали біометрію 30 серпня
-
Це гарний таймлаін . Бажаю швидше отримати пластик
-
Мій офіцер вмер, я так думаю
-
654 в тому році свм вибірка по будівельникам
-
826, але на той момент 620 було нормально
-
1/2 або 1 year extendable contract.
-
Нагадайте, long term contract, така робота працює для подачі за мпнп?
-
The same😔
-
Сес? Я працюю на Онтаріо, але пропонують інколи дещо в манітобі за контрактом
-
Так, працює. Ви вже довго працюєте, можете спробувати через CEC також створити профіль
22 Jan 2023, 05:40
207751/230187
43 minutes ago