Імміграція до Манітоби
-
А ви як указували на провінції ? Чи ви були по EE?
-
Я вказував коли вперше заїхав в Канаду . В моєму випадку це був 2016 рік . Думаю ,що саме це вони мають на увазі .
-
Можливо. В мене півтора року після AOR пройшло, я ту провінцію вже і не памʼятаю 🤯
-
У мене було на провінційному етапі ,там було таке питання ,правда не памʼятаю в якій секції .
-
Ні, не ЕЕ. В провінції не памʼятаю щоб таке додавали, давно було. Начебто при подачі на федеральний було, вказувала 2019 рік
-
Дуже дякую 🤍
-
Дякую дуже. Бо пан Wes казав що дуже важливо правдиву інформацію вказувати. Не хочеться misrepresented info випадково вказати
-
Доречі вітаю з порталом 🤗
-
Пане Василь,то я пані Ользі скинув ,де вказував перший раз приїзд у Канаду :) на провінційному етапі 😁
-
Буду перевіряти , в ноутсах були всі документи що я заповнила тоді . Дякую!
-
Подивіться відео #3. Сюди резюме можна додати як варіант
-
Ну головне щоб у вас співпадало з федералкою
-
Ще одне питання, хто що підгружав в цьому полі?
-
Мабуть в previous stays .
-
привіт, підкажіть, чи означає у кабінеті на федеральному рівні у розділі action неактивна кнопка view та видалити, що заявка розглядається?Чи воно так і було?Не памʼятаю🙈
-
Добрий день! Скажіть будь ласка, хто коли подавався по гуманітарній программі та отримав позитивний результат?
-
Що за резюме потрібно буде? Дякую
-
Так вище оце писали. Ви неуважні. Кажуть, що ліміт на гуманітарна програма на 2024 та 2025 роки вже вичерпаний. Чи правда чи ні , то безпоняття.
-
Curriculum vitae
-
Вибачте, но я вище не читала,бо не мала часу,а тут зьявилась хвилинка,та я вирішила запитати.
22 Jan 2023, 05:40
207787/235278
3 minutes ago