Імміграція до Манітоби
-
Чи була в когось ситуація що батько дитини не нає дозвіл на подачу PR . Що в такому випадку робити 🤔
-
Тепер виходить ще й доказувати треба їм що спеціаліст український то магістр
-
Чоловік казав в документи більше не лізти, а я полізла.. і знайшла помилку. 🤪У резюме, яке я додала до аплікації, помітила помилку у датах роботи (також змінювала місто, залишався той самий фактично склад але тільки у іншому місті, і працювала на того самого роботодавця) У персонал хісторі в самій аплікації все окей, написала як треба. Ліпше виправити резюме і надіслати через веб форму?
-
Але люди в чаті кинули переклад нашого закону що спеціаліст зараз прирівнюється до магістра то був такий закон чи ні бо 16 років навчання це ж Магістр
-
я вам написала посилання, так має бути ось так написано
-
Через суд можна лишити батька батьківських прав
-
Додайте перекладений витяг з закону,що спецiалiст тепер магiстр
-
Через суд не можна ? Якщо категорично проти 🤔
-
Але цi прiзвища не вказанi в додатку, просто назва роботи
-
Декан та той викладач
-
пригадайте хто перевіряв вашу роботу, до кого ви ходили на консультації, з ким тему узгоджували, не памятаєте?
-
Треба добиватись дозволу, вони не пропускають таке
-
В мене нема цих документiв, тiльки диплом та додаток, це було 15 рокiв тому, якщо запросять щось, буду писати листа на факультет.
-
у мене теж не вказано, як правило керівник не вказується в додатку. У нас ще був керівник вказаний на самій роботі та на презентації на захисті. Можливо у вас щось таке зберіглось
-
Дякую
-
Я знаю, я була останнім лохом той рік😂
-
Диплом неможливо змiнити, але зараз спецiалiст, то магiстр
-
Тільки лишати батьківських прав через суд. Мені юрист сказав, що це займе десь шість місяців
-
Бо в дипломi написано спецiалiст
-
То загальновідомий факт. А ось Дія так в підтягнула Спеціаліста
22 Jan 2023, 05:40
207905/229476
14 minutes ago