Імміграція до Манітоби
-
Available only
-
Тільки думаю чи всі рахунки чи тільки то що їм треба
-
Потрібно вказати.
-
Там просто пише по різному , а знають все точно професіонали куди мені, яка не є міграційними консультантом з освітою все точно знати.Ризикнула заповнила все по відео пана Дмитра і з допомогою Пана Вес, і щиро дякую за їх допомогу, але помилки наробила я...бо не знаю багато...
-
чому ви плачете? що сумного я написала. написала як є
-
Так, не про вас)
-
Наталія, то не про мене😁
-
Я читаю чат і дивуюся іноді, як люди потрапили в Канаду і поотримували номінації зовсім не розібравшись в програмах)
-
Привіт всім, коли ви додаєте документи до mpnp, чому коли додаю оригінал і переклад, то переклад з позначкою true а оригінал false, чи це ок? Бо у відео не бачу коментар щодо цього
-
Swo пише крім того що 10 і на кожного по дві і ще написати все що available тепер треба рахувати і думати що буде available через місяць поняття не маю. За сабміт оплата 3500 це можна і кредитними оплатити?
-
Що в номінації написано? Програма яка?
-
Тепер на 100 adelaide є хтось хто може хоч перевірити не знаєте?
-
Але вам не змінювали програму, ви в подавалися по СВО, я знайшла, що ви писали раніше в чаті
-
Дякую
-
Якщо буде оплата зі збережень, чи кредиткою, які ви оплатите згодом зі збережень, віднімайте, пишіть скільки залишиться і додавайте Letter of Explanation, що вам: змінили програму якщо подавались по СВМ, що є постійна робота тд
-
Дивіться, я спочатку оплатила, тоді взяла стейтменти і порахувала гроші, що залишилися, тут суму і написала.
-
Якщо у вас є 10000 на основного апліканта і по 2000 на всіх решту, то вже не важливо скільки ще у вас там залишається.
-
True Detective😅
-
Заспокойтеся і зберіться з думками уважно. Судячи з ваших повідомлень, у вас уже якісь панічні атаки. Кошти треба писати ті, які на вашому рахунку є завжди стабільно, ті які незмінно залишаються, коли ви зробили всі оплати ренти і рахунків. Якщо SWO це мінімум 10 + 2. Ясно що кошти на рахунках в постійному русі, але є сума, яка залишається недоторканою із місяця в місяць.
-
Так
22 Jan 2023, 05:40
207987/233500
2 minutes ago