Імміграція до Манітоби
-
Малі вже 18 стукнуло вже тіпа не мала, стараюсь зловити ......
-
Так світились голубим яких неможна було вибрати але писало шо вони є, я відтоді постійно перевіряю і нічого нема
-
Не слухати, а офіційні вимоги читати. Я такого не зустрічала. На рахунок паспортів дітей, то їх можна продовжити, якщо не встигнете виготовити нові.
-
Так тиждень тому система змінилася. Там було дуже багато слова на пів року.
-
Дякую Вони також мають затвердити новою позицію? Чи це більше як формальність на провінційному рівні? Просто дати їм знати? Чи воно якось етапами йде: затвердження провінційного офіцера, потім федерального? Дякую
-
Якщо комусь цікаво, в кінці серпня отримав номінацію, 20.11 Манітоба повернула 500$
-
Там більше прив'язка до часу подачі. Я свої 500 отримала вже з ПР картками.
-
Підкажіть, будь ласка, за яким посиланням ви оплачували біометрію для України?
-
Мені попадалась інформація, що якщо хтось в Канаді, хтось в Україні, то треба оплачувати окремо і підгружати чек. Ви разом все оплачували і пройшло ок?
-
Я оплачувала біометрію, коли сабмітила федеральний етап
-
І якщо чоловік в Україні, я плачу за нього 85, і ми з донькою 19 років в Канаді, то ще 170?
-
eservices.cic.gc.ca/epay/order.do?category=10097
-
Дякую!🙂
-
Так
-
Вітаю усіх. Дякую пане @western9 IRCC виправили прізвища в pr portal
-
Супер. Швидко вони відреагували. Знайомі десь днів 5 чекали.
-
Просто повідомити.
-
Вибачте, а є якийсь зразок того, як правильно написати листа офіцеру, чому не служив, закордоном і є приписне? Якщо напишу, що просто під час війни виїхав закордон мати краще життя, так не проканає так?😂
-
А навіщо вам писати листа? Вас це запитали? Прото заповнити millitary форму да надати приписне не підходить?
-
Отримав АОР, подавався 2 липня Плюс запросили додаткову інфу, але то відносно гепів в проживанні, так як не вказав місячний готель Решта здається ок, питань про роботу ще не було плюс відразу біометрію направили
22 Jan 2023, 05:40
208118/230204
9 minutes ago