Імміграція до Манітоби
-
Через кільце з саблями у вогні пригнути ж не треба
-
Andrii хоче кікнути @casemaslov з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Шукаю волонтерів для масштабного проєкту Наша організація Better Future for All працює над важливим соціальним проєктом і шукає допомогу в маркетингу та роботі з соціальними мережами. Це чудова можливість: • Отримати практичний досвід роботи в канадській організації. • Розширити свій професійний круг знайомств та познайомитися з іншими спеціалістами. • Додати цікавий проєкт до свого портфоліо. Уся робота виконується онлайн, тому ви можете долучитися з будь-якої точки. Якщо це вам цікаво, напишіть мені, і я з радістю розповім більше!
-
ще 3 людей посміялись
-
Ваша реклама аж ніяк не відноситься до питань імміграції, плюс той вкид що ви хочете мене забанити то взагалі смішно…
-
@casemaslov хоче кікнути Andrii з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Це точно. Легше стрибнути. Плюс депіляція безкоштовна )
-
я приймаю поразку, але тільки тому що ти негідний перемоги 🫡
-
Це той тип людей який нажимає за кік автоматично і не розуміє що до чого
-
Деколи навіть ті, хто мають близьких родичів, не в змозі довести це документально.
-
Доброго вечора, підкажіть, будь ласка, коли на федеральний етап подаєш аплікацію, чи приходить одразу якийсь лист підтвердження, що вона подана (і вони її отримали)? Прийшов лише чек на оплату за аплікацію. Дякую.
-
От як раз це і читала вже в групі, але вирішила впевнитись іще раз. Дякую Вам)
-
статус аплікації повинен стати Submitted. А вже через приблизно 4 місяці аплікацію візьмуть у роботу й пришлють Вам AOR
-
Доброго вечора,чи потрібно для другого апліканта підтвердження з минулих робіт(не Канади) Чи це тільки для балів першому апліканту потрібно?
-
Доброго вечора! В наступному місяці у мене закінчується ворк перміт, сьогодні я подалася на новий. Питання: що робити якщо роботодавець запроси син номер, бо він закінчується теж у наступному місяці? Та чи можу я користуватися медичними послугами поки очікую новий? Дякун
-
Підскажіть будь ласка, чи потрібно вказувати телефони взяті в кредит при подачі на номінацію. Там де описується фінансова ситуація
-
Усім привіт підкажіть будь ласка, як можна змінити роботу, якщо я головний аплікант на федеральному етапі? В кого був досвід такий?
-
Теж цікаво
22 Jan 2023, 05:40
208151/235838
about an hour ago