Імміграція до Манітоби
-
Кому може бути цікаво – Ми сьогодні отримали АОР та запит на біометрію. Подавали Липень 5 на федеральний етап.
-
Підкажіть.. я так зрозумів прийшов запит на біометрію та додати інформацію про адреси перебування (gaps) в Schedule A.. Як краще це зробити, через Кабінет IRCc чи Веб Форму? Це потрібно той документ що заповнювали на фадерал виправити та знов їм відправити?
-
Доброї ночі всім! Хтось може надіслати, будь-ласка, нове відео на подачу на новий ворк перміт?🙏🙏
-
youtu.be/YNIjfELamL0?si=ZGHooBI6Emw38kzq
-
Всім ждунам привіт)) Які там останні новини по АОR? За які дати вже почали видавати?
-
Я от також думаю що потрібно вказати готель, просто на всіх документах давала адрес друга,тепер не знаю чи вказати адрес друга чи готель? Як правильно пан Вес не підкажете? Дякую
-
Всім привіт. Підкажіть, як поміняти адресу на федеральному рівні? Нещодавно прийшов запит на біо, ми здали. Я не дуже розумію, чи вже нам дали цей номер ОАР чи ні.... Але я не можу по тій формі, на яке є посилання в їх лисстах, поміняти свою адресу. Чи можно якось іншим шляхом це зробити? дякую
-
Липень 5 число